Sagarmatha is een eventbureau gespecialiseerd in bedrijfsevents, consumentenevents en incentivereizen. Sagarmatha is in 2001 toegetreden tot de groep Public Système Hopscotch. Met 3.200 events op 21 jaar tijd telt Sagarmatha vandaag 28 medewerkers die zich inzetten voor sociale, maatschappelijke en milieugebonden projecten en behaalt het een omzet van ongeveer 18 miljoen euro.

Online projectbeheer en delen van documenten professionaliseren

Digitale technologie is momenteel alomtegenwoordig bij Sagarmatha. Het is intern noodzakelijk geworden in samenwerkingsmodus te werken om de informatie en de steeds grotere HD-bestanden te delen. Voor de klanten van Sagarmatha is informatiebeveiliging essentieel. Het is van cruciaal belang dat de vertrouwelijkheid van uitwisselingen voor strategische inhoud en communicatiedragers wordt gewaarborgd.
Sagamartha, dat gebruik maakte van gratis online samenwerkingsplatforms, wilde haar medewerkers en klanten een veiligere, kwalitatievere en professionelere tool bieden. Het eventbureau koos daarom voor iExtranet, de online projectmanagementoplossing van Oodrive.

Een beveiligd en personaliseerbaar samenwerkingsplatform

Met de iExtranet online samenwerkingsoplossing kunnen alle afdelingen van het bedrijf (Marketing, Communicatie, Onderzoek, enz.), het delen en uitwisselen van bestanden optimaliseren binnen hun respectieve projecten.
Met de implementatie van iExtranet kan Sagarmatha ook een gemeenschappelijk uitwisselingsnetwerk creëren en voortdurend informatie met zijn klanten delen.
De online samenwerkingswebsite om bestanden te delen, iExtranet, is volledig personaliseerbaar, ofwel op naam van het bureau Sagarmatha, ofwel in de kleuren van een bepaalde adverteerder, op jaarbasis of op contract.
Naast de hostingbeveiliging die door Oodrive wordt beheerd, biedt iExtranet nauwkeurige monitoring van bestandsuitwisselingen en echte traceerbaarheid van acties. De oplossing omvat een supervisieconsole waarmee de informatiesysteembeheerder het dagelijkse beheer van het internetplatform voor het delen van bestanden kan delegeren aan de managers van elke afdeling, terwijl hij de voorafgaande controle behoudt.

Een online samenwerkingsmodus die intern en door klanten wordt gewaardeerd

De iExtranet-oplossing van Oodrive die sinds april 2011 bij Sagarmatha wordt gebruikt, werd al snel intern overgenomen omwille van het gebruiksgemak en de intuïtieve interface: alle medewerkers, zelfs de minst ervaren IT-gebruikers, hebben gemakkelijk met de oplossing leren werken. Dit gebruiksgemak wordt ook gewaardeerd door de klanten van het bureau, wiens sector of business niet digitaal is.
Sagarmatha heeft ingespeeld op de behoeften van de meest veeleisende bedrijven, met name grote accounts, en was vooral te vinden voor het hoge veiligheidsniveau van het iExtranet-platform. De diversiteit aan functies, zoals de meertalige optie, met name over conventies in het buitenland, geeft de managementtool een echte toegevoegde waarde.
De samenwerkingsmodus, het delen van informatie, de capaciteit om grote HD-bestanden op te slaan, de snelheid van de uitwisselingen en de betrouwbaarheid van het iExtranet-platform versterken het merkimago en de professionaliteit van Sagarmatha.

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons