Vranken-Pommery Monopole is een familiegroep die werd opgericht in 1976. Het is de tweede grootste speler op de champagnemarkt en omvat de grote merken VRANKEN, Cuvées Diamant en Demoiselle, POMMERY en de Cuvées Louise en POP, CHARLES LAFITTE en HEIDSIECK & CO MONOPOLE. Het bedrijf is actief in 3 sectoren: wijnbouw, de bereiding van champagnewijnen, porto- en roséwijnen en de distributie en marketing ervan. De groep heeft iExtranet gekozen voor een veiligere uitwisseling met zijn dienstverleners.

Externe uitwisseling van grote bestanden beveiligen en faciliteren

De digitale uitwisseling van bestanden is tegenwoordig onvermijdelijk, maar leidt tot het dubbele probleem van volume en beveiliging. Uitwisselingen van beelden, technische fiches, verslagen, foto’s, bestekken, producten of affiches vertragen allemaal het vlot verloop van projecten met interne en externe contactpersonen. De Vranken-Pommery Monopole-groep heeft deze problemen in verschillende afdelingen ondervonden, met name binnen de afdelingen Marketing en On Trade, die een oplossing nodig hadden om documenten veilig uit te wisselen met hun dienstverleners (commerciëlen, reclamebureaus) en hun klanten. De vertrouwelijkheid van de uitgewisselde omvangrijke data vormt een echte commerciële en competitieve uitdaging voor Vranken-Pommery Monopole.

Een beveiligd samenwerkingsplatform voor contentbeheer

Met iExtranet, de oplossing voor het online delen van bestanden voor professionals, kan het verkoopteam van Vranken grote bestanden veilig uitwisselen. De verschillende afdelingen van de groep hebben logins en wachtwoorden ingesteld volgens de ontvangers van de uitwisselingen om een volledige vertrouwelijkheid van de documenten te verzekeren. De medewerkers beheren zelf de opening van toegangsrechten tot de document- en opslagruimte. Elke afdeling (Marketing, On Trade Off Trade, Export …) heeft een platformbeheerder en kan een onbeperkt aantal gebruikers toevoegen.

iExtranet, eenvoudig en snel in gebruik, optimaliseert uitwisselingen

Met de oplossing kan de Vranken-Pommery Monopole-groep de IT-afdeling ontlasten van het aanmaken en beheren van gebruikersrechten, maar kan het ook de medewerkers autonoom maken door een professionelere uitwisseling met de verschillende contacten, dienstverleners en klanten … iExtranet vereenvoudigt de uitwisselingen met de dienstverleners en biedt de teams een echt gebruiksgemak. Zo krijgen de verkoopteams bijvoorbeeld dagelijks een overzicht van hun uitwisselingen en kunnen ze hun tijd beter beheren. Het flexibele iExtranet biedt verschillende volumecapaciteiten voor online delen en samenwerken die het best aansluiten bij de behoeften van het moment. Door de toegang via webbrowsers en mobiele applicaties (PC, MAC, Android, Blackberry, Windows 8 & iOS) kunnen de gebruikers van het platform de nieuwste versies van bestanden onmiddellijk synchroniseren.

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons