Veilige papierloze procedures

De overheid is de drijvende kracht achter de digitalisering van deze uitwisselingen en procedures. Ze stimuleert papierloze uitwisselingen tussen bedrijven, lokale en centrale overheden. Inschrijvingsprocedures voor aanbestedingen, facturen voor lokale overheden of overdrachten van geldstromen worden tegenwoordig gedigitaliseerd. De conformiteit met de regelgeving van deze uitwisselingen vereenvoudigen, beveiligen en verzekeren blijft een grote uitdaging voor de publieke sector.

Conformiteit met de reglementaire voorschriften

Met Oodrive zijn uw documenten en processen conform met de reglementaire voorschriften van de overheid. Onze gecontroleerde en gecertificeerde oplossingen bieden de hoogste veiligheid, zorgen voor de traceerbaarheid van uw uitwisselingen en hosten uw data in onze infrastructuur in Frankrijk. Met de steun van CertEurope, onderneming van de groep en derde vertrouwenspersoon conform de algemene veiligheidsnormen, biedt Oodrive u de conformiteit die u nodig hebt voor uw uitwisselingen met de overheid. 

Meer efficiëntie en een vlottere workflow

De Oodrive-cloudoplossingen maken uw teams efficiënter en bevorderen tegelijkertijd de toepassing van het beveiligingsbeleid van uw organisatie. Uw documenten, processen en uitwisselingen met de overheid worden volledig gedigitaliseerd, waardoor u uw verwerkingskosten kunt verlagen. Met Oodrive hebben gebruikers gemakkelijk toegang tot online diensten, wordt de uitwisseling van informatie beveiligd en verlopen uw activiteiten vlotter.

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons