Innovatie centraal in uw strategie

De bank- en verzekeringssector is de drijvende kracht achter de digitale technologie en de ontwikkeling van steeds innovatievere digitale diensten. Door de implementatie van Oodrive-oplossingen biedt u innovatieve oplossingen, zowel intern als voor uw klanten. U kunt uw klanten 100% online contracten met elektronische handtekening, efficiënte cloudopslagruimte enzovoort aanbieden. Oodrive begeleidt u dagelijks bij uw innovatiebehoeften en bij de wijzigingen in uw aanbod.

Veiligheid, een doorslaggevende voorwaarde

Voor het soort data en de vertrouwelijke informatie van deze bedrijven zijn superbeveiligde oplossingen nodig. Oodrive is uw vertrouwenspartner voor het beschermen van uw data met de meest geavanceerde technologieën en de strengste certificeringen. Uw data worden gehost in Frankrijk, binnen het Europese kader, het meest beschermende voor bedrijfsdata. Oodrive is ook ISO 27001:2013-gecertificeerd. Deze internationale benchmark bewijst dat Oodrive garant staat voor vertrouwelijkheid, beschikbaarheid, integriteit en traceerbaarheid.

Een hosting met grote beschikbaarheid

Kwalitatieve dienstverlening staat centraal bij Oodrive. Om onze klanten een hoogwaardige dienstverlening voor hun data te garanderen, bieden wij bepaalde garanties: grote beschikbaarheid van data voor de klanten, datareplicatie op minstens één afgelegen locatie en ultrabeveiligde hostingcentra. Oodrive biedt een SaaS-modus aan, met een gedeelde architectuur en voor bepaalde oplossingen een private cloudmodus die u in uw bedrijf kunt inzetten naargelang uw behoeften en vereisten.

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons