Vereenvoudiging van de processen en verlaging van de kosten

Om uw teams productiever maken is het van essentieel belang beveiligde digitale processen in te voeren die voldoen aan de regelgeving. Met onze oplossingen voor de cloud automatiseert u taken met lage toegevoegde waarde en verlaagt u uw exploitatiekosten. Met Oodrive vereenvoudigt u het beheer van uw HR-documenten voor de nieuwe medewerkers. U beveiligt en verwerkt ook efficiënter uw facturen, bestelbonnen of contractuele documenten.

Een eenvoudigere samenwerking met operationele functies

Met de Oodrive-oplossingen verlopen uw projecten vlotter. U hebt toegang tot informatie en verspreidt ze gemakkelijker om de gepaste ondersteuning te bieden aan de operationele afdelingen. U kunt het rekruteringsproces versnellen en de integratie van nieuwe werknemers vergemakkelijken. Met onze oplossingen kunt u de samenwerking met uw partners en leveranciers verbeteren door hun gecontroleerde en veilige toegang te verschaffen tot de informatie die zij nodig hebben.

Beveiliging van bedrijfsdocumenten

Met Oodrive behoudt u de controle over de informatie conform het beveiligingsbeleid van het bedrijf. Uw documenten en data worden veilig opgeslagen en gehost in Frankrijk, binnen het Europees wettelijk kader. Met betrekking tot uw HR-management zorgt Oodrive voor de conformiteit van de loonfiches en de unieke database met de specifieke regelgeving. Oodrive doet hetzelfde voor uw beheeractiviteiten, met de conformiteit van facturen, bestekken en bestelbonnen.

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons