Mobiele gebruikers die toegang hebben tot specifieke documenten

Voor de bouwsector zijn standaardoplossingen onvoldoende. Uw teams verwerken vaak omvangrijke documenten en plannen in specifieke formaten. (dwg, fwf, dxf). Oodrive stelt u voor om een echte mediatheek op de werf op te zetten, die voor iedereen in elke situatie toegankelijk is. Uw teams hebben permanent toegang tot de nieuwste versies van de documenten, op tablet of op smartphone, voor een betere productiviteit.

Gespecialiseerde processen voor de verschillende fasen van een bouwproject

De Oodrive-oplossingen loodsen u door elke fase van een lopend bouwproject: studie, aanbesteding, overleg met bedrijven en uitvoering. Oodrive biedt oplossingen voor het beheren van en reageren op openbare of private aanbestedingen. U kunt ook gebruikmaken van EasyOPR, een mobiele toepassing die de installatie en verwijdering van reserves automatiseert en u lastige uitwisselingen bespaart.

Transversale projectteams met uiteenlopende profielen die veilig kunnen werken

Uw teams bestaan uit verschillende profielen die in kantoren en op het terrein werken: architecten, opdrachtgevers, technische studiebureaus, controlebureaus, werfleiders, opzichters, aannemers … Met de Oodrive-oplossingen stelt u projectteams samen met interne gebruikers en onderaannemers. U beheert de toegang en de rechten en controleert de acties. U verhoogt de productiviteit en past uw beveiligingsbeleid toe.

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons