Databeveiliging en risicobeperking

Door te kiezen voor oplossingen die uw bedrijf beschermen tegen cyberaanvallen, die de toegang tot het internet beveiligen en die de gebruikersverificatie en de integriteit van de documenten verzekeren, zorgt u voor een optimale bescherming van uw bedrijfsdata.

Instrumenten conform het ISSP

Met de Oodrive-oplossingen beschikt u over veiligheids- en traceerbaarheidsindicatoren waarmee u voor alle werknemers gemeenschappelijke veiligheidsregels bepaalt, best practices beheert en intern gebruik controleert. Met deze tools kunt u de conformiteit met het ISSP (Information System Security Policy [Informatieveiligheidsbeleid]) controleren en bewijzen.

Oplossingen die compatibel zijn met de certificeringen van uw bedrijf

De Oodrive-oplossingen zijn gecertificeerd en volledig in overeenstemming met de beveiligingsaudits. Als u gebruikmaakt van deze oplossingen, maakt u het voor uw bedrijf mogelijk om een certificering zoals ISO te verkrijgen.

Grote beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data

Uw data zijn gehost in Frankrijk, binnen het strengste Europees wettelijk kader inzake de bescherming van bedrijfsdata.
Oodrive biedt een gedeelde hosting in SaaS, private cloud of in licentie om tegelijkertijd de veiligheid, grote beschikbaarheid en omkeerbaarheid van uw data te garanderen.
Ten slotte worden de bestanden op Oodrive-platforms opgeslagen en hun overdracht versleuteld om de vertrouwelijkheid van data te verzekeren.

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons