Beheer uw media assets in uw productieproces

Door het toegenomen aantal digitale communicatiekanalen produceren bedrijven en agentschappen steeds meer mediabestanden (afbeeldingen, video’s …). Deze data moeten gemakkelijk toegankelijk en bruikbaar zijn, zowel intern als extern. Het is dan ook noodzakelijk een effectief beheer van de media assets te implementeren. Oodrive biedt collaboratieve oplossingen en specifieke oplossingen voor Media Asset Management aangepast aan de behoeften van professionals.

Vereenvoudig het delen en het beschikbaar stellen van uw mediabestanden

Of het nu gaat om interne samenwerking, uitwisselingen met klanten of communicatie met partners, de beschikbaarheid van media assets wordt op grote schaal gebruikt. Verkoopteams maken gebruik van de tools die door marketingteams ter beschikking worden gesteld. Projectmanagers in de agentschappen maken minisites voor hun klanten. Met de oplossingen van Oodrive deelt u mediabestanden in een gemakkelijk te gebruiken format.

Langetermijnbeheer van media assets

Media assets vertegenwoordigen een aanzienlijke hoeveelheid data. Het is belangrijk voor bedrijven om hun opslag op lange termijn zo optimaal mogelijk te beheren, zodat ze op elk ogenblik gemakkelijk toegankelijk zijn. Oodrive biedt u een dubbele oplossing: het optimaliseert de opslag, maar biedt ook een interface voor het indexeren, opzoeken, bekijken en hergebruiken van de cold media assets om zo goed mogelijk bij uw processen aan te sluiten.

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons