Digitalisering en vereenvoudiging van businessprocessen

Handmatige processen vertragen uw digitale transformatie. Als u uw validatie-, contract- of facturatieprocessen papierloos maakt, moet u minder medewerkers inschakelen voor taken met weinig toegevoegde waarde en kunnen zij zich focussen op hun kerntaken. U controleert de digitale documenten die beschikbaar zijn voor uw interne of externe contactpersonen. Via deze 100% digitale en intuïtieve toepassing werken de gebruikers efficiënter. 

Betrouwbare digitale dienstverlening

Met Oodrive zet u digitale diensten in die aan de regelgeving voldoen en tegen risico’s beschermd zijn. Ons aanbod bestaat uit modulaire diensten met verschillende beveiligingsniveaus om aan de specifieke wettelijke eisen te voldoen en om een wederzijdse vertrouwensrelatie tussen de gebruikers en uw organisatie op te bouwen. Of het nu gaat om het valideren van een factuur, een verkoopcontract of een loonfiche, uw digitale processen zijn eenvoudig, betrouwbaar en conform de regelgeving.

Verbetering van de productiviteit en verlaging van de kosten

Met de oplossingen van Oodrive kunt u innovatieve digitale diensten implementeren die een klantenrelatie nieuw leven inblazen of de samenwerking met uw leveranciers en gebruikers vergemakkelijken. Met het online abonnement verlaagt u binnen uw klantenrelatie de verwerkingskosten en verhoogt u de transformatiesnelheid. Door de elektronische facturatie verloopt uw klant-leverancierrelatie vlotter, loopt u minder risico op fouten en hebt u minder verwerkingskosten voor de documenten.

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons