Productievere en meer ontspannen gebruikers

U biedt hoogwaardige oplossingen en tools aan die afgestemd zijn op de behoeften van de businessafdelingen en hun teams. Hun gebruiksgemak en productiviteit neemt toe. Zij werken intern maar ook met partners en klanten efficiënter samen. Met de Oodrive-oplossingen vergemakkelijkt u de toegang tot de applicaties en de bedrijfsdata en optimaliseert u het beheer van uw IT-afdeling.

Modernisering van de infrastructuur en verlaging van de kosten

U beschermt uw infrastructuur en uw data efficiënter met de online back-upoplossingen van Oodrive. U digitaliseert businessprocessen om uw productiviteit te verhogen en geen energie meer te besteden aan zware en tijdrovende manuele processen. U past uw architectuur aan uw behoeften aan met de mogelijkheid om hybride architecturen te installeren tussen uw interne hardware en de Oodrive Cloud.

Veiligheid, vertrouwelijkheid en conformiteit

U behoudt de controle over bestandsuitwisselingen via erkende oplossingen. U elimineert Shadow IT en biedt een ergonomische oplossing die voldoet aan de veiligheids- en privacyvereisten van het bedrijf. U implementeert in uw bedrijf gecertificeerde oplossingen en een volledige controle over het gebruik voor de beheerders.

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons