Conformiteit van applicaties en processen met het wettelijke kader

Met een voortdurend veranderende regelgeving om het gebruik van digitale diensten vast te leggen wordt het voor bedrijven moeilijk om de veranderingen te volgen en te voldoen aan de opgelegde normen. Met Oodrive weet u dat u conform bent met de huidige regelgeving: onze oplossingen voldoen aan de Europese regelgeving zoals eIDAS, MAR of GDPR, onze contracten vallen onder Frans en Europees recht, en uw data worden gehost in Frankrijk. 

Controle en beveiliging van vertrouwelijke informatie

De Oodrive-oplossingen die ontworpen zijn voor het beheer van gevoelige data zijn gebaseerd op safety “by-design”. Onze oplossingen zorgen voor een veilige uitwisseling tussen uw klanten, partners en gebruikers en geven u de controle terug conform het beveiligingsbeleid van het bedrijf. Zo kunt u de overdracht van vertrouwelijke documenten over een fusie-overname, een insiderlijst of een lijst met bestuurscommissies beheren, en tegelijkertijd uw bescherming tegen cyberbedreigingen verbeteren.

Meer efficiëntie en toegevoegde waarde

De Oodrive-oplossingen zorgen voor een vlotter verloop van uw projecten. U hebt toegang tot informatie en verspreidt ze om de samenwerking tussen verschillende diensten te vergemakkelijken. Via gedigitaliseerde validatieprocessen beheert u sneller contractdocumenten. U bespaart ook kosten en verwerkingstijd. Met Oodrive verliest u minder tijd aan administratieve taken en zet u uw juridische expertise in om toegevoegde waarde te creëren.

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons