Oplossingen om efficiënt mobiel te werken

Een werkomgeving omvat meer dan alleen de locatie van uw organisatie. Uw gebruikers kunnen, afhankelijk van hun job, onderweg zijn of een afspraak hebben met hun klanten, leveranciers of partners. Zij moeten altijd en overal toegang hebben tot hun professionele documenten. Met de oplossingen van Oodrive krijgen uw medewerkers altijd veilig toegang tot hun documenten en verhogen ze hun productiviteit.

Een veilige en open communicatie

Uw teams werken met interne en externe partners via documenten, meestal per mail. Maar e-mail is niet de oplossing: beperkte lengte, tijdsverlies door het zoeken naar documenten en verzadiging van de servers en inboxen. Oodrive biedt uw medewerkers nieuwe werkmethodes. Ze communiceren beter met hun partners via het delen van hun documenten zonder beperkingen en op een beveiligde manier.

Vertrouwelijkheid van uitwisselingen

Om geen USB-sticks of gratis tools te hoeven gebruiken, die niet door IT-teams gecontroleerd worden, kunt u uw gebruikers geschikte oplossingen bieden voor vertrouwelijke uitwisselingen. Met Oodrive behoudt u de controle over bestandsuitwisselingen via gecontroleerde en gecertificeerde oplossingen conform uw beveiligingsbeleid. En u elimineert Shadow IT, de niet-erkende oplossingen die veiligheidslekken vormen voor uw bedrijf.

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons