Optimalisering van uw infrastructuurbeheer

Uw traditionele bestandsservers zijn vaak moeilijk toegankelijk voor mobiele medewerkers. Ze bemoeilijken de samenwerking tussen teams of externe contactpersonen en het delen van informatie. Met applicaties voor sharing en samenwerking verhoogt u de productiviteit van de gebruikers en vereenvoudigt u uw infrastructuur door dit te outsourcen. Via online back-ups verkleint u ook uw infrastructuur, automatiseert u meer taken en verlicht u het beheer voor uw teams. 

Onze Producten

Flexibiliteit & kostenbeheersing

Met Oodrive-oplossingen upgradet u geleidelijk uw infrastructuur. Naargelang uw beveiligings- en beschikbaarheidsmogelijkheden kunt u de noodzakelijke toepassingen van uw hardware koppelen aan de Oodrive-cloudtoepassingen en -diensten. Zo geniet u alle voordelen en de flexibiliteit van de Cloud in een perfecte mix van vertrouwelijkheid, kostenoptimalisatie en efficiëntie.

Beter beveiligde gevoelige data

Bescherm uw data tegen de steeds meer geavanceerde cyberaanvallen en host ze in datacentra die voldoen aan de strengste certificeringen. Op die manier pakt u de beveiligingsproblemen van interne infrastructuren aan met oplossingen die volgens erkende beveiligingsnormen zijn ontwikkeld. Door te outsourcen kunt u sneller uw activiteiten hervatten in geval van computerschade, een gecrasht werkstation of een probleem op bedrijfsniveau.

Hosting

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons