Georganiseerde en toegankelijke bedrijfscontent voor meer efficiëntie

Verspreiding van documenten op bestandsservers is niet langer de oplossing. Ontwikkel een duurzame contentstrategie om informatie in een unieke ruimte te centraliseren en de kennis en expertise van het bedrijf te benutten. Traditionele oplossingen voor contentmanagement waren lastig om te implementeren. Nu maken ze plaats voor gebruiksvriendelijke cloudoplossingen die meer aangepast zijn aan het ritme van uw activiteiten.

Krachtige en beveiligde tools voor een vlottere samenwerking

Weg met e-mail, bijlagen en de vele bestandsversies. Oodrive biedt u online samenwerkingstools gericht op content management om uw projecten te stroomlijnen en veilig te werken, zelfs met verdeelde teams. Om aan de behoeften van de businessafdelingen te voldoen ontwerpt Oodrive specifieke oplossingen, zoals voor directiecomités, finance of communicatie … Uw projecten verlopen sneller en uw teams zijn efficiënter.

Verbeterde databeveiliging en -bescherming

Omdat uw data van u moeten blijven, moet u ze tijdens alle fases beschermen: toegang krijgen, opslaan, delen en wijzigen. De Oodrive-oplossingen behoren tot de veiligste oplossingen op de markt en voldoen aan de strengste certificeringen. Zo kunnen medewerkers efficiënter en autonomer werken en IT-teams de toepassing van het veiligheidsbeleid garanderen. Uw data worden gehost binnen het meest beschermende Europees juridisch kader voor bedrijfsdata.

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons