Gecontroleerde communicatie

Of het nu gaat over communicatie met interne teams (verstrekken van marketingmateriaal, communicatie van de directie …) of over externe communicatie (productcatalogus op tablet verkrijgbaar in de winkel, verstrekken van afbeeldingen van een nieuwe collectie aan de pers …), u beschikt over ergonomische en personaliseerbare tools waarmee u ook de toegang kunt traceren en ontvangers opnieuw kunt activeren.

Vlottere projecten en samenwerking

Werken in projectmodus is een evidentie in bedrijven en vooral bij verkoop en marketing. U communiceert dagelijks met uw teams, uw klanten en uw partners. Efficiënter werken en samenwerken met alle betrokkenen in uw projecten heeft een impact op het hele bedrijf. Met de Oodrive-oplossingen maakt u het gemakkelijker om documenten en bestanden zonder enige volumebeperking te delen en samen aan hetzelfde document te werken.

Innovatie en rendabiliteit

Verkoop en marketing zijn de eerste departementen die met het imago van het bedrijf naar buiten komen. Vernieuwende tools gebruiken en bedrijfsprocessen moderniseren helpen om een vernieuwend en positief imago uit te stralen.
Met de juiste tools, bijvoorbeeld door online contracten aan te bieden, verhoogt de transformatiesnelheid , verkorten de wachttijden en zijn de kosten lager. U bereikt sneller uw doelstellingen en de return-on-investment van uw projecten.

Onze referenties

Meer

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons