Waarom een Oodrive-partner worden?

Ons bedrijf is de ideale partner voor uw bedrijf!Oodrive vormt het hart van cloudoplossingen, veilig, collaboratief en mobiel.Deze vakgebieden behoren tot de snelst groeiende marktsectoren.Mis het niet! Wordt een officiële Oodrive-partner.Ons partnerprogramma geeft u toegang tot een breed scala aan oplossingen die u kunt aanpassen om aan de behoeften van uw klanten te voldoen.We ondersteunen u met uw marketingcampagnes en ontwikkeling.Profiteer van onze ervaring en expertise om uw assortiment producten en diensten voor uw klanten uit te breiden!

Een partnerprogramma dat op maat is gemaakt voor mij

Ons partnerprogramma is ontworpen en geïmplementeerd om tegemoet te komen aan de uitdagingen van verschillende soorten partners:

Value-Added Reseller (VAR) -partners: u verkoopt onze producten samen met de services die u aan uw klanten verstrekt om uw portfolio uit te breiden en nieuwe klanten aan te trekken;

Independent Software Vendor (ISV) -partner: u verpakt Oodrive-oplossingen in uw eigen producten om uw innovatie te verbeteren en in alle gemoedsrust te voorzien in de behoeften van uw klanten;

Systems Integrator (SI) -partners: u zult uw klanten ondersteunen als integratiedeskundige voor grote projecten, met behulp van het brede assortiment van Oodrive-producten om aan de zakelijke uitdagingen van uw klanten te voldoen;

Consulting partners: U adviseert uw klanten vanaf het allereerste begin van hun grote projecten in digitale transformatie, terwijl u ze de meest geschikte technologische oplossingen van Oodrive aanbeveelt.

Financiële voorwaarden aangepast aan uw middelen

Ons programma is georkestreerd volgens uw mogelijkheden en interesses van het moment

Stap voor stap een partnership opbouwen. Je zult bij elke stap beloond worden! – Voldoet een Oodrive-product duidelijk aan de behoeften van uw klanten? Vorm een ​​verkoopteam om die markt te ontwikkelen en u krijgt een korting of commissie op elk project. Zijn uw klanten geïnteresseerd in een ander Oodrive-product? Test de markt en profiteer van een aangepaste korting of commissie. Zie je een veelbelovend project vorm krijgen? Ontvang een commissie voor de zakelijke introductie als u een project vindt dat u naar Oodrive brengt als potentiële leverancier.

Ervaren verkoopondersteuning

Het doorgeven van onze knowhow is om uw commerciële succes te versnellen

We beschouwen onze partners net zoals onze eigen medewerkers. Dus laten we delen! – Ondersteuning ontworpen om u te helpen bij het sluiten van projecten. Je krijgt een gecertificeerde online training en een langdurige follow-up met specifieke webinars voor partners. Wat ons succes garandeert, is uw vrijheid van handelen en uw onafhankelijkheid. Profiteer van alle tools die we zelf gebruiken: onze brochures, presentaties, elevator pitch, demonstratievideo’s, FAQ’s, technische vereisten, etc. Communicatie tussen onze teams is een topprioriteit.

Professionele marketingondersteuning

Profiteer van onze know how om contacten te maken binnen uw eigen doelgroep.

Beproefde en geteste “tools”. Wat is eenvoudiger dan u te geven wat we al hebben gemaakt. Co-brand onze productbrochures en e-mails om uw doelen te bereiken. Gebruik onze business cases als teaser video’s om uw potentiële kopers te overtuigen.- We kunnen u marketingcampagnes voorstellen die het best geschikt zijn om uw verkopen in het eerste jaar te versnellen, afhankelijk van uw verplichtingen als partner.- Wees vermeld op onze website, laat mensen over je praten op sociale netwerken.

Onze partners

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons