Waarom een Oodrive-partner worden?

Ons bedrijf is de ideale partner voor uw organisatie! Oodrive is gespecialiseerd in veilige, collaboratieve en mobiele cloudoplossingen. Deze vakgebieden behoren tot de snelst groeiende marktsectoren. Wordt een officiële Oodrive-partner.

Succes ontstaat door vertrouwen: het vertrouwen in onze producten maar ook in de relatie met onze partners. Ons partnerprogramma geeft u toegang tot een breed scala aan oplossingen die u kunt aanpassen om aan de behoeften van uw klanten te voldoen. We ondersteunen u met uw marketingcampagnes en ontwikkelingen. Profiteer van onze ervaring en expertise om uw assortiment producten en diensten voor uw klanten uit te breiden! 

Een partnerprogramma op maat? Jawel!

Ons partnerprogramma is ontworpen en ontwikkeld om tegemoet te komen aan de uitdagingen van verschillende soorten partners:

Value-Added Reseller (VAR) -partners: U verkoopt onze producten samen met de diensten die u aan uw klanten verstrekt om uw portfolio uit te breiden en nieuwe klanten aan te trekken.

Independent Software Vendor (ISV) -partners: U integreert de Oodrive-oplossingen in uw eigen producten om uw innovatie te verbeteren en om te beantwoorden aan de nieuwe behoeften van uw klanten.

Systems Integrator (SI) -partners: U ondersteunt uw klanten als integratiedeskundige voor grote projecten, met behulp van het breed assortiment Oodrive-producten om aan de zakelijke uitdagingen van uw klanten te voldoen.

Consulting partners: U adviseert uw klanten vanaf het allereerste begin van hun grote projecten in digitale transformatie, terwijl u ze de meest geschikte technologische oplossingen van Oodrive aanbeveelt.

Financiële voorwaarden aangepast aan uw middelen

Ons programma is opstelbaar volgens uw bedrijfsnoden en interesses van het moment

Stap voor stap een partnership opbouwen. Je zult bij elke stap beloond worden! – Voldoet een Oodrive-product duidelijk aan de behoeften van uw klanten? Vorm een ​​verkoopteam om die markt te ontwikkelen en u krijgt een korting of commissie op elk project. Zijn uw klanten geïnteresseerd in een ander Oodrive-product? Test de markt en profiteer van een aangepaste korting of commissie. Zie je een veelbelovend project vorm krijgen? Ontvang een commissie voor de zakelijke introductie als u een project vindt dat u naar Oodrive brengt als potentiële leverancier.

Ervaren Verkoopondersteuning

Wij delen van onze expertise om uw commercieel succes te versnellen

We beschouwen onze partners als eigen medewerkers. En dus delen wij onze expertise!
Ondersteuning zodat u projecten kunt winnen, gecertificeerde online training, de ondersteuning van uw Channel Manager in de verkoopfases, fases voor verkoop en het antwoorden op een aanbesteding, webinars voor partners, enz. Communicatie tussen onze teams is een topprioriteit. Wij stellen u een model voor dat tegelijkertijd de uitvoering van ons partnerschap opvolgt en het geheel van lopende en toekomstige opportuniteiten.

Professionele marketingondersteuning

Geniet van onze ervaring om contacten te leggen binnen uw eigen doelgroep

Een beproefde marketingsamenwerking. Geniet van een volledige toolkit (brochures, presentaties, elevator pitch, enz). Laten we samen de meest geschikte marketingacties bedenken om uw verkoop te verbeteren. Word vermeld op onze website, ding mee naar partnertrofeeën, laat van u horen op sociale netwerken

Onze partners

Oodrive, de betrouwbare partner voor het beheer van uw gevoelige gegevens

Meer informatie gebruiksaanwijzing Contacteer ons